Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΚΗ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013. ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο Μάκης Δαμουλιάνος (με το κόκκινο μπουφάν) μαζί με συναγωνιστές του στο δικαστήριο της Λάρισας

Παρουσία πλήθους αλληλέγγυων απ' όλη την Ελλάδα σήμερα στα δικαστήρια της Λάρισας, αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του συναγωνιστή μας Μάκη Δαμουλιάνου. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 25/10/13. 

Ο Μάκης Δαμουλιάνος, οδηγός φορτηγού, βιοπαλαιστής και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, αποτελεί και αυτός θύμα της βιομηχανίας διώξεων που έχει εξαπολυθεί τον τελευταίο καιρό ενάντια στα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω από τους μεγαλοεργολάβους. Δεν τους φτάνει που πλουτίζουν από την υπερεκμετάλλευση των εθνικών μας δρόμων, προσπαθούν να καταστείλουν και όσους διεκδικούν το στοιχειώδες δικαίωμα του λαού στην ελεύθερη μετακίνηση. Νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημά μας; Πλανώνται!! Αυτές οι διώξεις θα γυρίσουν στο αντίθετό τους καθώς κάθε τέτοια δίκη, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να γίνεται θα μας συσπειρώνει ακόμη περισσότερο και θα μετατρέπεται σε μία μεγάλη λαϊκή διαδήλωση.

Κάτω τα χέρια από τους συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω!!
Οι δρόμοι ανήκουν στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το πολυεθνικό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου